DE ULTIEME RETRAITE

Elaisa Retraite by Donna

MEER INFO

Donna wil vrouwen versterken, inspireren en verbinden.

Locatie: Elaisa Wellness

Herbron, geniet en ontspan!

Elaisa Energetic Wellness omarmt je met haar geometrische vormen en biedt alles om je tot complete ontspanning te leiden. Hier is ruimte om voluit te genieten en tot rust te komen in het diepste van jezelf. In verbinding met de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen omringt Elaisa wellness je met verschillende stijlen, beelden en symbolen uit zeer oude wereldculturen. Een verstilling die doorwerkt tot diep in je lichaam en je helpt om een nieuwe balans te vinden, vol energie. Elke mens is uniek en heeft dus ook een eigen manier van ontspannen. Om die reden reikt het uiteenlopende aanbod op Elaisa, bijzonder in Europa, veel verder en dieper dan de traditionele wellness.

ONTDEK ELAISA

Upcoming Event

Donna OneDay Retreat

Even op de pauzeknop drukken, een moment om gewoon te zijn en niet steeds te hoeven doen, uit het hoofd en in het lichaam, om zo terug in verbinding te komen met jezelf. Op 13 januari gaat onze Donna OneDay Retreat door. Een dag dat in teken staat van persoonlijke groei en verbinding. Een aanrader voor elke vrouw die zichzelf wil (her)ontdekken.

WANNEER?

Vrijdag 17 maart 2023
Vrijdag 21 april 2023

WAAR?

Casino Modern
André Dumontlaan 2, 3600 Genk

PRIJS

€120.00 per persoon

MEER INFORMATIE

JANUARI 2022 - ELAISA RETREAT BY DONNA

Dansen als medicijn.

Even op de pauzeknop drukken, een moment om gewoon te zijn en niet steeds te hoeven doen, uit het hoofd en in het lichaam, om zo terug in verbinding te komen met jezelf. Klinkt als een droom? Met de Elaise Retreat by Donna maakten enkele vrouwen dit waar.

LEES HET ARTIKEL

Valentina Nigro

DANSDOCENT, CHOREOGRAAF,

PILATESDOCENT, NLP

Valentina is veel bezig met wat het betekent om vrouw te zijn. En dat gaat niet over mensen die fysiek vrouw zijn maar over iedereen die zich vrouw voelt. Ze wil dan ook iedereen tools meegeven om hun eigen soft skills nog meer te gaan herontdekken.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

zit je nog met bedenkingen. heb je nog vragen. of wil je gewoon even je hart luchten. aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

info@iamdonna.be

Volg ons

OP SOCIALE MEDIA EN MAAK DEEL UIT VAN ONZE GEMEENSCHAP