Donna OneDay

Retreat

Vrijdag 17 maart 2023
Vrijdag 21 april 2023

Donna wil vrouwen versterken, inspireren en verbinden.

RESERVEER

Donna wil vrouwen versterken, inspireren en verbinden.

Even op de pauzeknop drukken, een moment om gewoon te zijn en niet steeds te hoeven doen, uit het hoofd en in het lichaam, om zo terug in verbinding te komen met jezelf. Onze Donna OneDay Retreat gaat door op vrijdag 17 maart 2023 en/of vrijdag 21 april 2023. Een dag dat in teken staat van persoonlijke groei en verbinding. Een aanrader voor elke vrouw die zichzelf wil (her)ontdekken. Tijdens de Donna OneDay Retreat nodigen we jullie uit om je creatief brein en je lichaam aan te spreken. Een opportuniteit om even te luisteren wat het je te vertellen heeft om zo tot een andere aanpak voor uitdagingen in je persoonlijk leven te komen. We creëren transformerende momenten die je als bouwstenen kan gebruiken voor een leuker leven.

De begeleider van de retreat is Valentina Nigro (38); oprichtster van Donna, familiemens, gepassioneerde choreografe, bezige bij en bovenal vrouw. Met Donna creëerde Valentina een community waar ieder die zich vrouw voelt de ruimte krijgt om te zijn, te groeien en te verbinden én waar beweging centraal staat. Ontdek meer over Valentina.

Elisa Guarraci(31) is een kunstenaar en moeder van 2 met Genkse roots die verhalen vertelt in beeld, woord en klank. 'Het verschil binnen de gelijkheid’ was haar eerste opdracht in het kunstonderwijs waar ze haar diploma behaalde in de Artistieke opleiding schilderkunst en blijft doorgaans een rode draad in haar creatieproces. Al ligt de focus veeleer op het proces dan de uiteindelijke creatie zelf. Een bijzonder handvat in onze hedendaagse maatschappij en haar snelheid.

Wie investeert in een workshop, investeert in de eerste plaats in zijn eigen binnenwereld en staat open voor de connectie met verhaal, authenticiteit en bovenal met zichzelf.

Programma

van 9.30u tot 18u

· Workshop persoonlijke ontwikkeling

· Donna movement

· Geleide meditatie

· Touch and joy

· Vrouwencirkel

incl. lunch & drank

Locatie

Casino Modern

André Dumontlaan 2
3600 Genk

Prijs

€ 120.00 per persoon

Donna movement

Touch and joy

De kracht van beweging. Tijdens de workshops van Donna Movement gebruiken we de kracht van beweging om de connectie tussen je hoofd en je lichaam (terug) te vinden. Als je danst, ervaar je meer levenslust en dat kan een enorme kracht geven.

En dat is wat Donna Movement ook wil creëren. Je krijgt tijdens deze workshop de kans om te luisteren naar je lichaam en welke kracht daar verborgen zit. Valentina begleid je door je eigen bewegingen. Je creërt je eigen bewegingstaal.

“The moment your body begins to move,
your thoughts begin to flow.”

Ons verhaal tot uiting brengen op een creatieve manier. Ons intuitie aanspreken. We openen ons gevoelgebied nog meer en uiten de sensaties die vrij komen op een XXL canvas. Elisa begeleid je tijdens deze workshop waar ze gebruik zal maken van verschillende texturen en kleuren. Zien, voelen en beleven zijn drie kernwoorden die deze workshop omschrijven.

RESERVEER

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

zit je nog met bedenkingen. heb je nog vragen. of wil je gewoon even je hart luchten. aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

info@iamdonna.be

Volg ons

OP SOCIALE MEDIA EN MAAK DEEL UIT VAN ONZE GEMEENSCHAP