IK. JIJ. WIJ.

Hiervoor gaat Donna een partnership aan met Company NOI, een uniek dansgezelschap die individuen wilt samenbrengen en inspireren & moeilijke onderwerpen bespreekbaar maakt. Alle dansvoorstelling zijn gebaseerd op diversiteit, verbinding en harmonie. Ik. Jij. Wij.

ONTDEK COMPANY NOI

Van een meisje naar een vrouw. Van een vrouw naar een moeder.
Van een vrouw die nooit een meisje was, tot een prachtige godin.

ONTDEK DONNA'RE

DONNA'RE

Zacht, als water, bewegen vier vrouwen in een cirkel. Ze buigen en passen zich aan hun wereld aan. Maar, net als water, zijn ze moeilijk te vangen.

Vier vrouwen dansen hun eigen verhaal. Vier lichamen. Vier levens. Elk lichaam vertelt wat het voor haar betekent om een vrouw te zijn en laat de reis zien die ze heeft afgelegd om hier vandaag te zijn als de vrouw die ze is geworden. Ze is zichzelf, imperfecties en onzekerheden blootgelegd, en put daar een onweerstaanbare kracht uit.

Van een meisje naar een vrouw. Van een vrouw naar een moeder. Van een vrouw die nooit een meisje is geweest, tot een prachtige godin.

Met Donna're brengt gezelschap NOI een ode aan de vrouwelijke energie in een prachtig dansritueel waarin beweging, muziek en woord samensmelten.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.

zit je nog met bedenkingen. heb je nog vragen. of wil je gewoon even je hart luchten. aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

info@iamdonna.be

Volg ons

OP SOCIALE MEDIA EN MAAK DEEL UIT VAN ONZE GEMEENSCHAP